AJANKOHTAISTA!

HYVÄ KUU...LOKAKUU!
Ollaan päästy mukavasti starttaamaan lokakuulla ja tulostakin on syntynyt. Aapo tekee mukavaa voittoputkea, ja tästä hyvästä poika valittiin Metsämäen kuukauden hevoseksi.
Kuukauden hevonen/Metsämäki

Marraskuukin on alkanut hyvissä tunnelmissa. Metsämäen perjantai-illassa Masa ja Aapo onnistuivat kumpikin ja saatiin Isotalon talliin tuplavoiton-ilta! Aapon lähtö oli ravinaisten juppi-lähtö ja palkintona oli hiittikärryt, joilla Kaitsu pääsi irrottelee etusuoralla!

,

Soman Soria

SYKSY ALKANUT MUKAVASTI TALLIN HEVOSILLA!

Lyyli ja Aapo voittivat Turussa. Maguron kanssa on päästy jatkamaan saikkarin jälkeen kilpauraa. Söpö läpäisi koelähdön hienolla ajalla 46,9.


KESÄKUU 2012; Kiia & Jamppa Nuorten kenttä-SM pronssia!

Kesäkuun toisena viikonloppuna Kiia ja Jamppa näyttivät parasta osaamistaan Keravan hurjissa olosuhteissa kenttäratsastuksen Vaativassa B:ssä. Vanha herra ei hätkähtänyt 35mm sadekuuuroa maastoradalla ja Kiian hienolla ratsastuksella saivat vain hiukan aika virhettä.
Tuloksena kokonaiskilpailun neljäs, ja nuorten SM-3.! Ja niin yllättyneitä olimme lopputuloksesta, että Jamppa oli jo "pakattuna" autossa, joten lainahevosella palkintojen jakoon!
Srln:n tiedote 17.6Toukokuulla 2012!

Lyyli aloitti Tampereella


Kesän kilpailukausi alkoi Lyylillä hienosti melkein vuoden tauon jälkeen uudella ennätyksellä 1.13,9 mailin pyrähdyksellä 22.5. Tampereella. Tamma oli super hyvä kuolemanpaikalta ollen toinen maalissa.


Kesäkuu aloitettiin Porissa Lyylin ja Patun voimin. Keli oli hurja, koko päivä oli satanut ja Porin rata kuin kyntöpelto.

Lyyli oli taas maililla ja keliin nähden teki ihan hyvän juoksun ollen maalissa 3.

Patun kansssa kaikki ei mennytkään ihan niin kuin oltiin suunniteltu. Poika oli hyvä lämmityksessä jonka myös pelaajat huomasivat. Patu otti ensimmäisessä lähtöyrityksessä keulat. Lähtö otettiin takaisin ja kun Patu hölkki takaisin rinkiin, kaatui se kärryjen eteen. Todennäköisesti Patulta oli revennyt keuhkovaltimo tai aortta. Hevonen menee nyt eviraan tutkittavaksi ja saadaan tietää kuolin syy.
Kyllä tuntuu pahalta, Maguron pikkuveli tuntui tosi hyvältä ja siitä olisi voinut tulla hieno kilpahevonen. Ja miksi se on aina niin, että hyville näitä sattuu...