PEPE
Vuonna -61 syntynyt Pepe vastaa pääasiassa tallin toiminnasta ja ravihevosten valmennuksesta. Nuorena ylioppilaana ensin rakennuksille töihin, josta jatkui ura rakennusalan yrittäjänä kymmenisen vuotta. Ennen päätoimista hevosuraa Pepe opiskeli vielä datanomiksi, joita hommia tehdään edelleen "jossain välissä". Hevosalan opiskellut ovat jääneet Ypäjän kengityskursseihin, B ja A- valmennusseminaareihin sekä ravivalmentajan ammattitutkintoon. C-ravikortti ajettiin vuonna - 96.

ROSITA
-67 syntynyt Rosita on touhunnut hevosten kanssa jo 12-vuotiaasta ensin ratsastuskouluissa ja sitten ravitalleilla. -80 luvulla Rosita sai olla mukana huipputamma Valomerkin hoitajana kokemassa hienoja hetkiä suomenhevoshuipulla kun Valomerkki teki historiaa 4-kertaisena kuningattarena ja ensimmäisenä markkamiljonääri sh-tammana!

Tällä hetkellä Rosita hoitelee hevosia iltaisin ja viikonloppuisin päätoimen ohessa Ammattiopisto Liviassa eläintenhoitaja-opiskelijoiden opettajana.

JUUSO
Perheen esikoinen ei ole niinkään innostunut hevosista, vaikka välillä isän iloksi lähteekin raveihin! Tallitöihin Juuson saa innostumaan kunhan ensin palkasta sovitaan!!

KIIA
Kuopus on sitten sitäkin innostuneempi hevosista. 9-vuotiaana Kiia sai raviponi Niken, jolla päästiin voiton makuunkin Forssassa! Nike asustelee nyt kummitädin lasten lemmikkinä Tuusulassa. Kiia on kisannut kansallista kenttää, parhaampana saavutuksena 2012 nuorten SM-pronssi ja kesältä 2013 kentän joukkue SM-hopea!
Tällä hetkellä Kiia opiskelee Tartossa ja käy viikonloppusin kotona. Hänen Jamppa-herra on kokenut kenttä-hepo, jonka liikutuksesta äiti koittaa vastata viikolla!?

Ja sitten tietysti
HETA,PAPU, HUGO, TYTTI ja UNO;
Tallivahdit ja hiirikissat!!